Vem är Amalie

Mitt namn är Amalie Egholm Hebsgaard och jag är 24 år. Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo Peter och vår katt Prinsessan (no offence till er som tror att ni har världens bästa katt men det har jag faktiskt) <3 Jag har ett företag tillsammans med min kära mamma Ditte Egholm Nielsen med träningshästar, försäljning och undervisning. Utöver det läser jag International Business på Lunds Universitet (började i Augusti 2017). Min favoritfärg är ROSA om någon undrar.

Lite skryt:

2009: Tog jag brons på ponny SM med den smått legendariske Extrem – då var jag 15 och han var 9. Vi ingick i det svenska ponny landslaget som tog silver på NM och vi red också EM i Belgien. Vi red också i Friends var vi kom tvåa.

2010: Vann vi silver på SM och var femma på NM och gick till final på EM var vi slutade som nr 14. Därutöver vann vi i Friends och hade helt enkelt jättekul hela året. Jag red också junior SM på två av mina hästar och slutade som nr 6 med Clinton.

2011: Vann jag och Extrem SM, red junior SM på Clinton och fick även lov att tävla internationellt på honom.

2012: Fick jag Madonna Bally ställt till förfogande, vi ingick i det svenska EM-laget för juniorer. Under hösten kom även Brian in i mitt liv. Madonna blev senare såld till Danmark.

2013: Brian gick internationellt i Young Rider divisionen med varierande resultat kan man väl säga. Ena dagen i topp på 68+ och andra i bottnen på under 58%. Vi köper Smaragd under året.

2014: Brian och jag ingick i det svenska Young Rider EM-laget som gick i Italien (det var en lååååång resa!).

2015: Smaragd (SuperSammy) går NM för Sverige