Min vardag

Fredag

Igår tränade vi ju. Sammy gick helt ok, inte vår bästa känsla men helt ok. Han blir lite lite långsammare i vänster bakben i piaffen så vi jobbar mycket på att få det kvickare. Sedan tittade vi även på att lägga mer press i passagen, Bjarne tyckte jag skulle göra fler tempoväxlingar i passagen. Piff och puffen blir dock lättare och lättare för honom.

Fons tittade vi lite på serierna och ettorna. Jag behöver förbättra de enstaka byten, de ska vara ännu mer i uppförsbacke. Så vi gjorde en del serpentin bågar med galoppombyte på medellinjen. Sedan tittade vi lite på piaff och passagen. Gick fint, det är lätt för honom.

Nästa start för dom två blir i lilla Edet den 20 juli där ska Sammy gå intermidiare 2 och Fons gå lilla rundan.

Jag och Clara the lillsyrra

Visade sedan en träningshäst och hade lektioner. Gick också fint.

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *