Min vardag

Träning

Hej mina små honungshjärtan!

Mår ni fint?

Det gör jag. I dag ska vi träna för Bjarne. Det behövs! Sammy ska titta på piaffen, det är det som är svårast för oss (i och för sig verkar det vara det som är svårast för alla –> för det är jävligt svårt). Fons ska också träna.

Clara the lillsyrra tycker bloggen handlar för mycket om mina möbler. Men som Maja sa en gång så har jag en grej för möbler, klänningar och hästar. (Älskar klänningar också, herr pojkvän har dock sagt att jag INTE får köpa fler förräns jag har gjort mig av med minst en. Och det kan jag ju inte. Det är ju mina älsklingar.) I alla fall låt oss kika på ett möbel jag hatar.

Mitt gamla sängbord! Försöker sälja det på nätet för 50 spänn men serri bara kom och ta skiten. Ingen annan vill äga skiten för den står här fortfarande. Men snart kör jag den till de eviga gräsmarker för möbler det vill säga: tippen.

Över n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *