Min vardag

“Inspirerande catchy överskrift”

Hej bloggisar!

I går kväll var vi ute och käka med mamma. Mycket trevligt! Vi firade bland annat hennes grand Prix placering i helgen! Hösten kommer att innebära en del förändringar som jag kan berätta om vid ett annat tillfälle.

Så jävla grymt!

Annars går livet lite på sparlåga denna veckan. Ska måla fler möbler ikväll. Fons fick filat sina tänder igår och det såg fint ut. Skönt att ha det gjort. Han är anmäld till Lilla Edet var han ska gå diamantcupen som går i MA1x2 och Prix st Georg. Sammy ska också hänga med dit och gå intermidiare 2×3. Det är super fina tävlingar så det ska bli jättekul. Där är också käpphäst kür i Lilla Edet! Very very skojigt! Ska träna på min käpphäst!

Från Lilla Edet förra året var Sammy fick sina första placeringar i mini grand Prix

Hemma jobbar jag och Fons oss vidare mot mini grand Prix. Fons är väldigt duktig på piaff och passage, vi ska bara kunna sätta ettorna.

Over n out!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *