Tävling

Kür debut!

I dag red vi b-finalen och Sammy var lite trött och hade några missar men var väldigt fin däremellan.

Klassen gick på stallplanen medans de stora finalerna gick på grand Prix banan. Marina tog ett väntar guld medans Denise och Lina tog brons och silver. Extra häftigt med Denise och Soega. Denise har haft stoet sedan hon var tre år och hon har verkligen inte varit lätt alla dagar.

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Ska bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Vi har verkligen haft så kul! Är super taggad på att komma hem och träna mer. Nästa tävling blir i Everlövs midsommardressyr. Längtar också till mina små bäbis tjejer blir äldre och man kan träna dom lite mer. Tror att alla kommer att ha lätt för sig.

Lagerta 3 år, efter Bordeaux – Ferro
Extrem Dalencia, 3 år efter Dante Weltino – Florencio 1. Hon blev inriden i våras och går nu på bete med de två andra tjejerna. När vi köpte henne kom hon direkt från en lösdrift och hade aldrig varit i händer.
Fürstin, 4 år efter Fürstenball – Sandro Hit

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *