Min vardag

En vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar till SM! Jag och Sammy är mycket taggade. Det ska bli kul och vi ska få debutera den korta grand prixen.

Om jag får tippa medaljerna tror jag det blir en hård kamp mellan Lina Dolk och Marina Mattsson om guldet. Båda två är super rutinerade och har ett erfarent team omkring (Det ska man inte underskatta). Sedan tror jag Nina Raedemakers och Denise Ljungkvist också är med och fajtas. Även Alva Lander och Beata Söderberg kan smälla till. Lina Jönssons häst är en av mina favoriter men har inte sett den i år. Även Matilde Hannell och hennes sto Deela Mae kan levera stadiga rundor på hög nivå (hörde den ska betäckas med Formalin, wow så spännande!!).

I alla fall det blir verkligen jätteskoj och jag hoppas vi får en fab vecka med fint väder (och Herr Pojkvän hänger med). Sammy ska gå förklassen som går i Inter 2 på torsdagen.

Senaste mästerskapet för mig och Sammy! NM 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *