Min vardag

Träning

I dag har det varit full fart! Jag har gjort färdigt min hemtenta i digitalisering. Sedan har jag hunnit träna både Fons och Sammy för Bjarne.

På Fons jobbar vi med att få upp honom i mini grand Prix. Piaff och passagen är ganska enkelt för honom. Det är bytena som fattas. Nästa tävling för honom blir Everlövs midsommardressyr. Min hemmaklubb! Vi ska också vara funktionärer där.

Sedan var det dags för SuperSammy.

Han gick jättefint!! Så roligt! Passagen har verkligen blivit mycket bättre bara sedan vi var i Björbäck. Hade varit fint om SM hade varit på hösten så vi hade ännu mer tid på oss. Men vi har nästa år också!

Sammy ska allt i leka med vattnet när han ska spolas

Vi är i alla fall super taggade till SM! På torsdag får jag en sista tenta för den här terminen.

Over n out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *