Min vardag

Vecka 22

Lite kaosig vecka. Imorgon ska jag lämna in hemtentan. Nästan klar och hoppas på att fixa det sista ikväll. Herr Pojkvän är borta så det passar fint att jag kan fokusera på det.

I dag ska jag göra färdigt programmet till min och Sammys grand Prix kür. Tycker fortfarande det är lite overkligt att vi har lyckats utbilda honom så långt. Kommer ihåg vår första tävling som var en LA:1 i Köpenhamn och han var livrädd för allt. Nu är har han helt plötsligt blivit en världsvan mini grand Prix häst (plötsligt och plötsligt det är nästan 5 år däremellan).

På torsdag får jag nästa hemtenta. En 24 timmars tenta. Är lite nervös inför den men som tur är är det snabbt över igen. Sedan är jag klar med första året på universitetet! Det ska bli skönt med lite sommarlov.

På lördag ska jag och mamma rida en uppvisning till en invigning av ett dockmuseum. Sedan ska jag och Herr Pojkvän på housewarming i Danmark. Nästa vecka åker vi till SM!! Fattar inte hur snabbt tiden går. Det ska bli jättekul och jag hoppas att vi presterar så bra vi kan och att få massa inspiration till sommar och höst säsongen.

Mina små bäbis hästar Gerda, Dante och Fürstin är på bete. Fürstin ska nog hem om någon månad och de två andra får vara kvar till hösten. Jag tror på att det är viktigt att inte överrida de små och som 3 åring behöver de i mina ögon bara kunna springa runt i rätt gångart och kunna styras någorlunda.

Btw blev sjukt glad över att Irland röstade igenom att tillåta abort. Även det på tiden. Såg ni vad glada befolkningen blev i nyheterna?

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *