Min vardag

Problem.

Det är så här att jag inte har haft någon LinkedIn profil förräns nu.. Nästan lite pinsamt men tydligen måste man ha det nu när man studerar! Det är där alla rekryterar befinner sig osv osv. I alla fall mitt största problem är att jag tydligen inte har någon bild på mig själv utan häst, hat, pojkvän eller ett glas vin. Och LinkedIn säger (som en liten påminnelse?) kom ihåg att välj en bra bild. Tack! (Känner ingen press nu.. inte alls) Får väl be en kompis ta en bild på mig på Uni. Fortsättning följer…

Hat
Hjälm
Vin
Häst
Herr Pojkvän

I dag ska jag och Sammy träna för Kerstin och sedan ska jag till Uni på eftermiddagen och sedan tillbaka till stallet och rida och undervisa lite igen.

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *