Min vardag

Lätta delarna

Godmorgon bloggen!

Vi överlevde presentationen igår. Så det var skönt!

Sammy fick joggas och vi fokuserar lite på dom lättare delarna i Inter 2 dom dagarna vi inte rider så hårt. Som galoppökningar var jag i stället för att göra ett byte som det är i programmet, går ner i skritt och skrittar genom hörnan. Sammy är ganska het och ska mer träna på att vänta på mig och min signal. Om han får bestämma borde dressyr gå på tid och snabbast (han) vinner! I dag ska vi titta lite på travökningarna och slutorna. Eftersom det är rätt krävande för dom att gå dessa klasser går det inte att träna allting samma dag. Jag brukar välja vad jag vill fokusera på.

Imorse körde jag 20 minutters yoga. Jag brukar bara söka på Youtube “yoga för nybörjare” så kommer det upp en video var man bara behöver göra som dom säger. Är dock väldigt stel, tror det är rätt vanligt bland ryttare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *