Min vardag

Nu vänder vi fokus på nästa helg

Godmorgon!

Ny vecka igen! Tiden bara flyger iväg. Denna veckan ska Sammy gå i Björbäck, en Inter 2. Det är ju ett tag sedan han tävlade och det ska bli kul att komma ut igen. Han ska helst inte gå för långt emellan tävlingarna för annars blir han lite spänd på banan och då blir det svårt att få honom att göra piff och puffen.

Vi ska presentera vårt Skånetrafiken projekt i eftermiddag och sedan har vi en presentation i ledarskap och organisation imorgon. Sedan har jag två hemtentor kvar och den sista lämnas in 2 juni. Så nu känns det som att slutet börjar närmar sig även om det är ett berg av arbete innan.

Ryttarna i Powerdressage küren fick gå på VIPen! Det var ju trevligt. Champagnen är alkoholfri

Lite från Borås.

Kan helt klart rekommendera att tävla där! Super fint ridhus och trevliga funktionärer och fina priser!

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *