Min vardag

Träning för Kerstin

Godmorgon bloggen!

Igår var vi och träna för Kerstin! Det gick jättefint. Vi arbetade med att få piaffen mera travlik. Jag måste våga rida lite mer i piaffen så han inte känner sig ensam och överlämnad till sitt eget öde, utan att jag blir klämmig.

Sammy har fått en lite lugnare period efter Lidköping och nu kommer vi att trappa upp hans träning inför SM. Jag tycker träningen ska gå lite i vågor så att hästen fortsätter att tycka det är kul. Så dom får vila upp sig både fysiskt och psykiskt. Sammy trivs helt klart bäst närhan tränar mycket. Han är inte mycket för att ta det lugnt! Nästa helg ska han gå i Björbäck och sedan är det SM. Han ska inte gå för lång tid utan att tävla för då blir han lite spänd så detta upplägget tror jag blir riktigt bra för att formtoppa på SM.

Sammy fick låna Gerdas maskot 🌟❤

Vi gjorde också ett kürprogram till Fons så nu är det bara musiken kvar. Musiken blir super häftig!

I dag ska jag till skolan och syssla med vårt Skånetrafiken projekt och sedan ska jag rida och även ha en hel hög med lektioner i kväll.

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *