Tävling

Vinst!

Fonsis och jag debuterade MA:1 i dag! Jag morgonred lite imorse innan jag flätade och sånt. Gick fin fint. Fons är väldigt enkel och okomplicerad. När jag hade flätat och var färdig så kom mamma med lastbilen och hämtade oss (Fons står typ 10 minutter från var vi har våra hästar).

Jag hade beslutat att jag ville rida i mim rosa kavaj och använde tiden i lastbilen på att sy dit några fler knappar. OBS varnar i förväg för en selfie tagit underifrån (Kan riskera att skrämma någon med osminkad selfie tagit underifrån) men titta på knapparna som jag så mödosamt sydde på (fick i och för sig G i syslöjd i högstadiet men det var snällt).

Fons gick i alla fall super fint på framridningen. Mamma hjälpte mig (hade inte klarat mig utan henne!! ❤). Jag blev lite passiv i piruetterna det kan vi göra mycket bättre och jag måste börja lite tidigare i serien för han byter så stort att han precis får plats att göra det på diagonalen. Men annars var det fint! 69,3% och 70% av två domare! Red först så vi ledde från början till slut.

Prisutdelning! (Extra roligt att Mathilda Månssons mamma har fött upp både häst och ryttare!) Mathilda står till höger på bilden.
Vackraste jag sett! Sporremmar från Globus Sport!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *