Hästar till salu,  Min vardag

“Lägg till inspirerande, catchy överskrift”

Godmorgon bloggen!

Ännu en fantastisk dag framför oss! Idag är det sista dagen på första månaden i 2018 (även känd som trettioförste januari).

Idag är planen att läsa i kapp på Microeconomics. Mitt nyårsmål var (ÄR) att sluta skjuta upp pluggrelaterade saker speciellt eftersom jag jobbar väldigt mycket så skippar jag en del föreläsningar. Lättare sagt än gjort. Speciellt när man kommer hem och råkar sätta sig i soffan och arslet slår rötter i soffan.. Herr Pojkvän brukar säga “Vissa jobbar bäst under press och andra jobbar bara under press”.

I alla fall jag har en dansk kollega som säljer en jättefin 9 åring efter Electric – Michellino (danskfödd). Ger en super fin ridkänsla – efter i utbildningen. Kostar 150 000 danska kr. Kontakta mig på amalie.hebsgaard@hotmail.com så vidarbefordra jag kontakten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *