Tävling

Willands

Godmorgon bloggen!

Valborg i dag! Blir dock inte så mycket firande för mig. Hade egentligen sagt att jag inte ville tävla på Valborg men nu blev det så i alla fall. Jag ska rida en MA1 på Fons.

Fons när vi debuterade MB

Det blir i alla fall roligt. Målet är att rida över 62% så vi är kvalade till nationellt. Sedan finns det lite fler tävlingar att välja på. Man måste kvala i regional MA med tre domare och oftast finns det flest MA klasser med en. Så det blir en runda till Willands och rida det.

Clara och Anton var tvåa i går på 69% endast 0.045% typ ett halvt poäng på tre domare!! Maja och Extrem tog två vinster i helgen! Så duktiga! (Speciellt Maja, Extrem är verkligen inte världens lättaste att rida.)

Så länge en av “mina” ponnyer vinner så spelar det mindre roll vilken 😁

“A successful competition for me is always going out there and putting 100 percent into whatever I’m doing. It’s not always about winning. People, I think mistakes that it’s just winning. Sometimes it could be, but for me, it’s hitting the best sets I can, gaining confidence and having a good time and having fun.”

– Simone Biles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *