Min vardag

Fördelarna med att vara vuxen

Hej bloggen!

Dagen har gått mycket snabbt! Hästarna har skött sig fint. Extra många guldstjärnor får gå till min lilla Fürstin! Hon är så klok och duktig. Hästar som vill jobba för sin ryttare är väl det bästa som finns.

På radion i dag snackade de om det fysiskt jobbigaste man hade gjort. En av radiovärdarna berättade att hon hade cyklat till Paris (det tog 6 dagar). När hon tränade inför detta cyklade hon ett par hundra km varje helg och varje tisdag tog hon och hennes man en liten mysig runda med cyklarna på 75 km. (Usch det låter verkligen jobbigt mvh hon som hatar att cykla)

I alla fall det fick mig att tänka på vad det jobbigaste jag hade gjort och jag tror nog att det var när man var barn och man hade en ponny som blev slö inne på banan. Jäkla vad man kunde kämpa sig blå i nyllet av det. Ni som har haft en ponny som dör inne på banan vet vad jag pratar..

Clara och Extrem på deras första tävling (LB:1 på en klubbtävling för tusen år sedan.. vågar inte räkna)

Jag hittade förresten ett super bra citat av George Bernard Shaw (nobelprisvinnare i litteratur)

“I learned long ago never to wrestle with pigs. You get dirty, besides the pig likes it.”

Vi hörs imorgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *