Uncategorized

Outsourcing

Dagen har gått i ett. Vi har fått fler hästar i träning och även tagit över manegementet på några – så vi har att göra! Vi har också haft Bjarne-träning. Vi jobbade en del med piruetterna. Jag ska vara noggrannare med att Sammy inte får trampa ut utan vänder runt sitt inner bakben. Sedan tittade vi lite på piaffen och passagen. Passagen var riktigt fin i dag. Planen är att han ska jogga i morgon sedan är det tävling fredag-söndag.

Jag har haft mycket att göra och känner mig lite efter och otillräcklig. Tänker att jag ska använda en del av tiden i Lidköping på att komma ikapp med plugget. Jag har också tur som har en sambo som tar på sig en del av markservicen hemma med att tvätta och handla osv när jag har mycket att göra. Ett långsiktigt mål är att kunna outsourca det.

Over n out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *