Tävling

@#%!

I dag var verkligen en besvikelse.. Jag morgonred Sammy i typ 20 minutter och han var jättefin. På framridningen var han också väldigt fin. Sedan när vi kom in blev han lite spänd och bakom skänklen och jag fick inte riktigt igenom det. Jag red för fort i passagen och han blev lite låst i piaffen. Han taktade i skritten och missade båda galoppiruetterna. Tyvärr missade vi också tvåorna.. jag var så arg och besviken när jag kom ut. Vi kan så mycket bättre. Domarna var också väldigt ojämna 63,9, 61,4 och 55,4 (!!!). Jag är en super dålig förlorare och det tog mig lite tid att komma över besvikelsen. Men jag tror att jag har ridit mycket i kombination med att han inte fick se banan dagen innan. Vi får se till att vi rider på banan i Lidköping och sedan får jag helt enkelt ta mig samman och göra ett bättre jobb! Sedan får jag väl också komma ihåg att det bara är vår andra Inter 2 men jag är ändå mycket irriterad över att jag inte tycker jag gjorde mitt bästa.

Nu har jag lyckats övertala Peter att vi ska se kürfinalen från Paris.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *