Uncategorized

Mina första barnbarn

Kommer ni ihåg att vår katt Prinsessan var borta i två veckor? En man från Söderkulla (över 4 km bort) hittade henne och ringde oss. Vi har haft henne inne nu ett par veckor och köpt en GPS till henne (som inte funkar så det var en bra investering). Nu tror vi hon är dräktig! Jag har läst på lite och man kan tydligen se om de är dräktiga på deras nipplar.

Detta är precis när hon kom hem.

Och detta är tio dagar efter hon kom hem? Visst måste hon vara dräktig? Ser sååå mycket framemot kattungar! Mina första barnbarn!! Mitt största mål i livet är att få barnbarnsbarn. Måste vara helt fantastiskt. Verkar inte omöjligt om jag får mina första barnbarn vid 24 års ålder 😉.

Dagens planer blev lite ändrade då vi ska träna för Bjarne i dag! YAY! Det är lyx att han kan komma ut till oss, speciellt när jag har så mycket i skolan och får planera varenda minut känns det som. Jag har seminarie i organisation och ledarskap mellan 12-14 och rider Sammy när jag är tillbaka.

“I’m thinking of a legacy that I can be proud of and wealth that my grandchildren can use to go to college. So world domination – in terms of providing for my family – is absolutely my goal. “

– Nicki Minaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *