Min vardag

Laddning inför helgens tävling pågår!

Sammy var verkligen superfin i dag! Han var lite het i början men så fort han var uppvärmd blev han verkligen jättefin. Jag red igenom programmet för min maraton-morsa och det gick mycket bra. Så nöjd! Jag har inte tävlat sedan Februari och känner mig som en gammal cirkus häst som får gå in i rampljuset igen. Ser också mycket framemot att använda min nya frack! Ni kan se den här.  Visar bilder efter helgens start!

My main men <3 Peter hänger med i helgen! Han tycker det är såååå spännande med dressyrtävling. Haha! Han tycker bäst om när det är live uppdatering på equipe för då vet han i alla fall hur det går. (Bilden är rätt gammal så få ta en ny på dom i helgen)

Extra roligt är att Jaqueline Lindström ska debutera (tror jag i alla fall) intermediare 2 på sin före detta hopphäst Figo. Jag och Jaqueline har tävlat mot varandra sedan ponnytiden för snart 1000 år sedan och det är såklart lite roligt när man har följts åt. Elin Aspnäs ska också debutera tillsammans Chock  som gick i Young Rider EM med Elisabeth Hjelm när jag red junior EM på Madonna Bally som jag lånade innan hon blev såld till Danmark (Chock har gått i U25 landslaget med Elisabeth tidigare). Målet för starten är en stadig runda utan missar och såklart gärna ett SM-kval!

I kväll har jag och Herr Pojkvän lagat köttfärssås med mashed sötpotatis fantastiskt! Älskar sötpotatis! Imorgon bitti ska vi ut och springa några kilometer innan dagen sätter igång för oss. Jag har fått sjukt många frågor om vi fortfarande kör 8/16 intermittent fasting. Skojar, inte en enda men tänker informera er i alla fall hehe om att det gör vi, vissa dagar är det super jobbigt, andra dagar är det väldigt enkelt.

Over n out!

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *