Min vardag

Estland + Bröllop

Hej bloggen!

Cointreau gick igenom besiktningen och kommer att flytta till Estland! Första gången vi säljer till de baltiska länderna 😀 Hon kommer att vara läromästare till en 11 årig flicka och de kommer tillsammans att tränas av en grand prix domare. Så det känns bra! Extra kul att hon blev visad i min rosa sadel så när familjen ringde dagen efter och sa att dom ville köpa henne kallades hon för “the Pink Pony”. Finns ett litet klipp på henne i den rosa sadlen här.

Cointreau med sin nya familj

Lite roligt att jag har tävlat mot Cointreaus pappa Vermont. När jag red i landslaget på Extrem gick Vermont för det danska ponny landslaget, numera tror jag han är i Tyskland. En annan fantastisk fin FEI ponny som också är till salu är Bråtgärdets Á Queniki (hos oss kallas han dock för Anton eftersom han tävlades av Anton innan). Jag har faktiskt tävlat Antons pappa Sörbys Quandrigo och vann New Forest SM på honom för vad som känns som en herrans massa år sedan (vi skiter i att räkna)..

Bråtgärdets Á Queniki

 

Det fick bli lite av en clickbait överskrift.. (Sorry om ni trodde jag skulle gifta mig…) Min vännina Frederikke och hennes pojkvän Jannik kan vinna ett bröllop och behöver därför er hjälp!! Om ni klickar på länken och röstar så ökar vi sannolikheten för att jag och Peter får gå på bröllop till sommar (vilket vi oerhört gärna vill, speciellt jag, mest mig nu när jag tänker efter..)! Tävlingen slutar fredag morgon! Rösta häääääär

*Nästan sponsrat inlägg – som motprestation får jag och Peter super awesome platser till bröllopet om dom vinner* 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *