Uncategorized

Vecka 15

I går var det verkligen en perfekt stalldag! Mamma åkte till Berlin lördag morgon då hon skulle springa Berlin halvmaraton (!!) så jag är själv fram till tisdag denna veckan. Hon klarade det!! Så stolt över henne! 21 km är väääldigt långt speciellt med tanke på att hon inte sprungit en mil innan.

 

Igår red jag och Berta ut med Matilda och hennes häst Junior.

Sedan hoppade jag och Sammy lite, det var rätt länge sedan vi hoppade och Sammy blev helt galen och sprang igenom hinderna haha.. Får väl ta någon hoppträning en dag. Han ska tävla i helgen och jag ser SÅÅ mycket framemot det. Det är så roligt att rida piff och puff klasserna! Vårt mål är ett SM kval (över 63%), börjar känna lite press då det inte är hur mycket tid kvar som helst och vi har redan bokat boende!

Denna veckan är lite lugnare i skolan vilket känns skönt. Har lite att läsa igen. Ett seminarie i dag och ett på torsdag. Imorgon kommer veterinären ut och fixar tänderna på våra unghästar. Känns skönt att ha koll på hur det ser ut där inne även om det har känts bra vid ridning.

Alla hästarna fick gå nakna ute igår och åh vad skönt dom tyckte det var!

“Om din lycka beror på vad någon annan gör, så har du sannerligen ett problem.”

Richard Bach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *