Min vardag

Bastard Café

I går kväll åkte jag och Herr Pojkvän till Köpenhamn för att träffa ett kompispar. Mycket trevligt! Skönt att bo med gångavstånd till Hyllie station. Det tar 45 minutter från att jag lämnar lägenheten till att jag står på Hovedbanegården!

Vi började på Bastard Café som ligger cirka 10 minutters gång från stationen. Där kan man spela familjespel. Super trevligt och det finns inte ett spel dom inte har!

Man beställde dricka och mat via en app som man också betalade via och sedan kom det in efter någon minut, mycket smart och modernt! Vi spelade ett spel som hette Ego som gick ut på att en drog ett kort var det stod en fråga till exempel “Du har precis ärvt 83 millioner av en släkting i Schweiz. Bor du kvar i danmark?” Vi andra skulle då gissa vad personen svarar och sedan satsa “jetoner”. Hade vi rätt fick vi ta antalet vi satsat, hade vi fel fick vi lämna in dom.

Vi åkte hem igen vid 11 så det var lagom länge!

I dag ska jag ha fyra timmars lektioner på Södra Sallerup Ryttarförening och sedan ska jag bort till hästarna. Mamma och Clara börja så länge!

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *