Hästar till salu

En superstjärna till salu!

Nya träningshästen är Butterfly (Berta) efter Hermes – Prestige VDL, helsyster med Bellman som har gått unghäst VM som 5 och 6 åring. Bellman var 10 i finalen som 5 åring. Jag har också haft Bellman i träning och red till och med Intermidiare 1 innan han blev såld till Felicia som nu rider i Juniorlandslaget på honom. Ett annat syskon är välkända Bravour som var högt placerad i Breeders-finalen som 4 åring (med stora lovord av Charlotte Dujardin som var testryttare), han var också uttagen till unghäst VM förra året.

Till vänster Berta (5 år) och till höger har vi Bruno (efter: Van Vivalde u: Bellona, samma mamma som Berta). Båda hästarnan är uppfödda av Yddinge farm.

I alla fall Berta, 5 år, fick ett jättefint föl förra året efter Fürsten-Look (Fürstenball) och är bra med för sin ålder. Mycket energi och väldigt samarbetsvillig. Super gångarter! Kom och köp till dig själv eller sponsra mig med henne hehe 😀

Här hittar ni ett litet smakprov på Berta Film 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *