Min vardag

Tio års jubileum

I går var vi super effektiva! Jag hjälpte Clara med Quinikie, i dag ska vi titta på deras kür! Är supercool musik! Clara red även Sammy och Fürstin. Roligt att se Fürstin från marken. Claras ridmuskler börjar komma tillbaka nu.

Clara ska starta Quinikie i hästhagen. I år är det tio år sedan jag och Extrem red i hästhagen för första gången! Känns helt sjukt att tänka på! Och om 10 år kanske jag har ett barn som är med (liiite ambitiöst kanske, låt oss säga 15 och är INTE gravid så ni vet). Jag har redan en ponny till mina framtida barn, Daisy. Seriöst världens sötaste och finaste ponny. Hon har gått på ridskolan i Trelleborg och gick glatt ned i vattnet, hoppade, gick dressyr och gjorde helt enkelt allt man bad om. Hon gick till med ut så hon började simma i havet med barnen på ryggen. Är även inkörd. Just nu går hon hos familjen Björk på deras ridskola. Min första ponny var ett riktigt arsle så mina barn ska inte ha en sådan! Får berätta den historian en dag.

Täcke från Globus Sport

Lite öm i kroppen är jag allt i dag! Jag har löst medlemskap i SWB nu (man måste vara medlem för att få lov att anmäla sig till treårstest). Ska bara kolla upp hur skolan ser ut i Maj och sedan anmäler jag Gerda. Ska bli spännande!

Senare i dag kommer det en presentation på nya träningshästen (superfin!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *