Hästar till salu

Clara är tillbaka på tävlingsbanan!

Clara som inte har tävlat sedan November 2016 när hon och Extrem vann i Friends, är anmäld till sin comeback-tävling! Vem är det då som har lockat Clara till att tävla igen? Jo, Det är Bråtgärdets Quenikie! Anton som han kallas hos oss har vi till försäljning och Clara ville prova honom då hon tyckte han såg helt fantastisk ut på video. Därefter bestämde hon sig för att hon ville tävla. Sagt och gjort, de är anmälda till sin första tävling tillsammans nästa helg. Jag förstår verkligen att hon gillar honom, han är en storhäst i miniformat. Till salu! Pris: 375 000. Vill du rida internationellt eller ha en fantastisk snäll läromästare så kom och köp!

Clara i början av hennes tävlingskarriär <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *