Min vardag

Tålamod tar man sig långt på

I går eftermiddag tränade Sammy för Bjarne. Han var superfin! Vi jobbade med piruetterna först arbetspiruetter på volten och sedan på linjen som den är i intermidiare 2. Det är ganska svårt att göra det på linjen eftersom man kommer direkt ur en brant galoppsluta och sedan har man 12 meter innan man ska göra piruetten.Sedan jobbade vi lite på piaff och passagen och på övergångarna in i piaffen. Passagen jobbade vi med att få mera bouncy, liksom mer upp och ned och inte så mycket framåt och i piaffen jobbade vi på att han ska sätta sig mer och bli jämnare.

Det är rätt så fantastiskt att vi nu jobbar på dessa saker, när vi köpte Sammy var han väldigt het och bytte konsekvent orent, vår första tävling var LA:1 och nu rider vi mini Grand Prix!

 

Här är en bild från november 2013. Så mycket som har hänt sedan dess
Sammy i Januari 2018

Vi avslutar med en Benjamin Frankling qoute

“He that can have patience can have what he will.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *