Dressyrsnack,  Min vardag

New girl in town

Hej bloggen!

I går kväll kom nya hästen. Hon lämnade Skara kl 12 och var här efter 22 på kvällen! Tydligen var det jätte dåligt väglag så chauffören fick köra långsamt och försiktigt. Tack snälla Filip som tog emot henne. Lång resa för den unga damen!

I alla fall, vi var mycket spända på att se henne eftersom vi inte sett henne i verkligheten. Jag hade sett en bild på henne och en liten video snutt på ca 15 sekunder. Men jag gillade det jag såg och framförallt gillade jag stammen. Och jäklar vad fin hon är! Mycket bättre i verkligheten.

Får jag presentera Lagerta sto född 2015 efter Bordeaux – Ferro.

Jag ser framemot att börja jobba med henne. Hon verkar vara väldigt vettig och klok (vilket Bordeaux avkommerna brukar vara enligt min erfarenhet). Planen är att rida in henne och förbereda henne inför 3 års test. Om hon känns redo visar vi henne.

Över och ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *