Min vardag

Måndagen

Måndag i dag! Har fortfarande medvind i ryggen efter gårdagens fina tävling! Har sagt till Herr Pojkvän att han får boka in SM helgen (för icke svenskar låtar det mycket mycket märkligt när man säger man ska till SM). “Tyvärr” ska vi åka på skidsemester när det är Åstorp i Mars, hade gärna ridit intermidiare 2 på fredagen där.

I dag har jag ridit ut på Fürstin för första gången på riktigt! Tillsammans med Mathilda och hennes 5 åriga sto, gick självklart superbra även om Fürstin tyckte kossorna var läskiga. Kärlek till den lilla hästen, så glad och positiv och enkel!

 

Fürstin <3

Denna veckan är lite lugnare för mig då Maja är här och tränar och hjälper då till. Så jag hinner jobba i kapp lite av skolarbetet.

By the way måste visa er en bild på Dalencia från i lördags. Detta är alltså samma häst som vi hämtade i Tyskland för några månader sedan var vi fick backa upp släpet i stallet och jaga in henne för det inte gick att fånga henne. När vi kom hem fick vi göra likadant, backa släpet mot stallet och öppna och få in henne i boxen utan att få röra vid henne.

Hon låg och sov!

Dagens citat kommer från Unga Aktiesparares tidning Stock i en intervju med Günther Mårder på frågan “Vad är karriär för dig?” (Kan vara de bästa 5 meningar jag har läst om ämnet någonsin)

“Att få förverkliga sina drömmar och fylla majoriteten av sin vakna tid med det som intresserar en. Det ska därför inte mätas i vilken position eller befattning du har. Jag vill ha friheten att kunna säga ja eller nej till livets möjligheter. Detta innebär att du måste älska ditt arbete. För gör du inte det är du inte beredd att lägga den tid som krävs.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *