Listor

Mardrömsjobb

Vad som hade varit mina absoluta mardrömsjobb

  • Arbete på högt, till exempel lägga tak och sånt.. Har höjdskräck så det hade verkligen inte varit något för mig (av någon anledning ska jag alltid upp i fritt fall när vi går på Tivoli och jag ångrar mig alltid när jag väl sitter där och tittar ner).
  • Sköta spindlar – Fy! Får kalla kårar av bara tanken.
  • Allt som skulle innebära att jag var tvungen att åka moped eller motorcykel. Det här är nästan värre än att sköta spindlar och tusen gånger värre än att arbeta på högt upp. Den här rädslan härstammar ifrån första gången jag körde moppe och jag ramlade i typ 15 km/h (jag var 13 år). Nästa gång jag satte  mig på en moppe var jag 15 och skulle ta moppekort (jag hade en moppebil). Usch, ryser av bara tanken! Det var så läskigt! Vi skulle göra en liten bana var vi skulle svänga och sånt. Det hela slutade med att jag fick börja gråta och förklara att jag aldrig mer skulle sätta mig på en moppe för att inte kugga.
  • Ha inackoderingsstall (förlåt till er som är snälla, trevliga inackoderingar), det är verkligen jobbigt och det vet jag att det är många stallägare som vill skriva under på.
Person som är rädd för spindlar, höjder och mopeder

Vi avslutar med ett citat av Athena Singh “Never trust your fears, they don´t know your strength”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *