Min vardag

2019

Två dagar in i 2019. Det är nu man förväntas prata om alla sina storslagna mål och hur 2019 kommer att bli det bästa året någonsin. Mina mål har jag skrivit in i min drömbok, kategoriserade i mina personliga mål och TeamAPs mål (kort för Team Amalie och Peter, töntigt men det får det vara).

Selfie på väg till nyårsfesten med hattema. Vi hade världens bästa nyår, omgivna av våra kompisar, vi var hemma kl 6 på morgonen. Kan inte minnas när det hände senast. Vi har blivit för gamla för det och blev helt klart straffade för det.

Igår och i dag har vi hängt i soffan med våra två katt-härskarinnor, endast gått ut för att hämta pizza. Imorgon börjar jag jobba igen, sitter i skrivande stund på planet på väg till Aalborg. Jag har haft en störig resa, först var det någon på tåget som fes (och det var inte jag, ens egna fisar störs man ju inte lika mycket av som andras), sedan var planet försenat och gaten blev ändrad massa gånger så alla passagerarna fick springa fram och tillbaka (Köpenhamns flygplats är stoooor).

Visst är dom fina?? Jag hoppas att alla fick en fin start på året. Det gjorde definitivt jag. 2019 bring it on!

Över och ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *