Min vardag

Long time no see – 2018 tillbakablick

Hejsan alla mina bloggisar!

Long time no see!

Det är dags för mig att sammanfatta mitt 2018. 2018 har nog varit mitt mest händelserika år någonsin, lägenhetsköp, frieri och anställd hos Helgstrand Dressage. Det har varit otroligt roligt och jag ser nu mer framemot nästa år.

Vi kan ju börja i kronologisk ordning. Allt får ju såklart inte plats men tar det viktigaste i stora drag.

Januari var som januari är, mörk och fattig. Inget spännande här inte. Eller jo, Peter blev färdig med sin master.

Februari köpte jag och Herr Pojkvän lägenhet!

Mars åkte på skidsemester i Österrike

April tränade och tävlade.

Maj fortsatte träna och tävla och plugga!

Sommaren här får det bli lite i oordning

Under sommaren så dog vår Prinsesskatt (så sorgligt!) och vi fick två nya kattungar. Jag och Sammy red U25 SM och fick flera fina placeringar i piaff och passage klasser. Sammy blev även såld till USA. Clara red SM på Quinickie som senare såldes. Vi var på bröllop.

Största händelsen måste vara Peters frieri.

No words needed <3

Känns lite surrealistisk att jag ska bli Peters fru!!

Under hösten

Har jag inte bloggat lika mycket men här kommer lite om den i alla fall. I september träffar jag Mathilda på en tävling som förklarar för mig att Helgstrand Dressage behöver en ny ryttare och om jag var intresserad så kunde hon skaffa mig en intervju. Jag åkte dit i två dagar och någon vecka senare ringde Andreas och sa att jobbet var mitt om jag ville ha det. Kan man tacka nej till sådan en möjlighet? Så jag la plugget på is och flyttade dit.

Jag och min groom Julie. Om det har intresse kan jag berätta om hur mina dagar ser ut.
Jultomten kom till Helgstrand

På min första dag gick min farfar bort, vilket var otroligt jobbigt och det var inte enkelt att sitta i Norra Jylland, ensam och långt borta från familj och vänner.

2019 kommer att fyllas med kärlek och hästar.

Gott nytt år allihopa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *