Dressyrsnack

Nytt jobb nytt kapitel

Hej mina små bloggisar,

Det börjar bli dags att dela en stor sak med er!

Imorgon flyttar jag till Danmark! Närmare bestämt Vodskov, Ålborg för jag har blivit anställd hos Helgstrand Dressage!

För er som inte vet vem dom är så kommer här en liten presentation.

Helgstrand Dressage startades i 2008 av den danska OS ryttaren Andreas Helgstrand. I dag tio år senare är det ett av världens mest succesfulla dressyrstall med över 300 hästar, massor av unghäst VM medaljer, godkända hingstar och vinster och placeringar i de danska unghäst championaten. Av de 33 dressyrhästarna på WEG i Tryon kom 10 från Helgstrand Dressage.

Jag flyttar alltså imorgon, har en hemtenta på onsdag och börjar jobba på torsdag. Jag ser mycket framemot att börja och få börja utbilda på “mina” hästar.

Tanken är då att Herr Fästman ska bo kvar i vår lägenhet i Malmö och jag ska åka hem på helgerna. Så får vi göra till att börja med.

Om ni har några frågor eller funderingar så lovar jag att svara på dom 😀

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *