Min vardag

Veckans planering

Hej Bloggisar,

Jag har haft en lugn avslappnad helg. I lördags köpte jag plantor och nya krukor. Vill hemskt gärna vara en person som har växter och blommor hemma men än så länge slår jag ihjäl det mesta. Nu har jag beväpnat mig med en app som påminner mig om att vattna dom, krukor som passar plantan och rätt sorts jord till dom (hoppas jag i alla fall). Så nu ska dom jävlarna leva.

Igår köpte vi målarfärg och målade köket. Vi har velat måla sedan vi flyttade in men vi är så långsamma. Nu åkte vi ut och köpte första färgen vi såg. Nä inte riktigt men nästan.

Vi kommer nog att måla det två gånger men vi är mycket glada och nöjda. Vi ska också måla i hallen och i sovrummet. Från början hade vi tänkt tapetsera men det verkar jobbigt och besvärligt så vi målar nog bara över skiten.

Veckans planering ser ut så här:

Måndag: Handla foder, undervisa. Försök förstå statistiken

Tisdag: tävling med Berta. Skola. Försök förstå statistiken.

Onsdag: juridik. Undervisa. Förhoppningsvis ha fattat statistiken.

Torsdag: juridik. Bli Einstein i statistik.

Fredag: lunch med Johanne. Köpa glasögon. Försök förstå nästa statistik kapitel.

Lördag: gå på Peters systerdotters1 års kalas!!

Söndag: Gråt över statistiken. Ha söndagsångest.

#inspiration

Taggade på ny vecka!

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *