Min vardag

Äventyr och vad som hänt sedan sist

Hej Bloggisar,

Det var ett tag sedan, har ni saknat mig?

Vad har hänt sedan sist?

  • Jag har skaffat mig en skin-routine. Tydligen är detta helt normalt och alla andra tjejer i min ålder har det?! Har blivit med Cleanser, toner, serum och moisturizer. Fick googla järnet innan jag fattade vad jag skulle köpa. Det är ju svårare än att köpa häst! Dyrt var det också!
  • Berta har debuterat LA:3 med vinst på över 70% jäkla stjärna! Så fin! Till salu
  • Fons har kvalat till Dressyrringens intermidiare 1 kür final i Oktober. Måste måste måste göra ett nytt program då det han har är för enkelt och tråkigt (domarna skriver med stora bokstäver GÄSP, längst ner i protokollet) (skoja, men dom vill det).
  • Jag har varit på två dagars äventyr. Det var så roligt, coolt och häftigt. Ni får dock vänta med att höra mer om det. Kanske i nästa vecka. (Sorry mina bloggisar men är ju livrädd för jinxen som ni kanske vet).
  • Skolan har börjat. Vi läser statistik. Eller kinesiska som det också skulle kunna vara, fattar noll.

Clara the lillsyrra har tjatat om att jag måste blogga igen, Clara this one for you <3

Annars då? Det känns fortfarande lite konstigt att Sammy är såld. Speciellt när vi var i Lidköping och tävla (vilket för övrigt inte gick så bra).

Jag har läst munken som sålde sin Ferrari och skaffat mig en drömbok. Läs den! Den är bra.

Berta <3
Enda bilden från mitt äventyr. Därför vi kör Volvo. Tagit på flygplatsen

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *