Min vardag

Förvänd galopp, lösgjordhet och ett kap

Godmorgon bloggisar!

Igår hade vi Bjarne träning. Fürstin gjorde förvänd för första gången!! Så duktig <3 viktigt att när jag ska svänga i den förvända att jag leder med nya innerhanden så hon förstår att hon ska svänga i fel galopp. Nu tror jag att jag anmäler henne till en tävling!

Fons gjorde också ett bra jobb. Vi jobbar mycket med lösgjordheten. Han vill gärna bli lite stram och kort i halsen. Då blir han också lite stark i munnen och svag i bakbenen.

Så massa tempoväxlingar var han ska svara för sätet så jag inte behöver ta i handen. Blev mycket bättre till sist.

Sedan visade jag även Gerda för Clara. Lillsyrran har bara sett henne i lina innan.

Tycker jag har gjort ett riktigt kap när jag köpte henne! Hon är har tre bra gångarter, bra temperament och så var hon inte så fasligt dyr heller. Förhoppningsvis kan hon gå 4 års klasserna nästa år. Men kan hon inte det så är det också okej. Vi har långt kvar till slutmålet.

I dag har jag tenta och jag tror jag fixar det (Det måste man ju säga samma dag som tentan är).

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *