Bröllopstankar

Jag ska inte köpa brudklänning

Godkväll bloggisar!!

Hur går det med bröllops planeringen då??

Hehe..

Vi har tittat på en massa lokaler och ställen (fasen vad dyrt det är). Eftersom vår budget inte är obegränsad har vi fått bestämma vad som är extra viktigt för oss.

Ett par med begränsad bröllopsbudget men som ändå vill hålla en jävla fest!

1. Vi ska få festa hur länge vi vill. Vill vi partaja till 8.30 ska vi få göra det. Otroligt många lokaler är det typ slut kl 2-3. Trevligt, nu får ni gå hem.

2. Vi ska själva få handla alkohol och inte behöva köpa det av lokalen. Detta är för att hålla kostnaderna nere. Blir väldigt mycket billigare och vi vill kunna ha fri bar.

3. Jag har spenderat orimligt mycket tid på att titta på videos där folk beställer hen bröllopsklänningar från wish. Vissa kostar typ 200 spänn?? Helt sjukt.

4. Jag ska dock inte köpa en brudklänning. Min äldsta väninna Regina ska designa och sy den!! Så exalterad! Kommer bli så bra. Kommer dock att prova i alla fall för att veta om det jag föreställer är lika bra i verkligheten.

(Edit: btw Regina designar även soffkuddar, gå in på hennes webbshop hääär )

Sedan har jag köpt Johanna Kajsons Planera ditt drömbröllop. Gjort moodboard på Pinterest. Och köpt tio stycken fusk blommor. Blommor är en sak som vi inte vill lägga så mycket pengar på. Känns onödigt.

Annars så har vi också bestämt oss att göra ett monogram och en vapensköld. Kommer nog att satsa lite på trycksaker.

  • Visste ni att i Danmark är det tradition att brudgummen designar brudens bukett?
  • Även att brudens pappa följer henne upp och överlämnar henne. Det visste jag inte att man inte gjorde i Sverige.

Till helgen ska vi titta på två olika ställen. Hoppas det är fint. Har höga förhoppningar på båda. Det ena är ett slott och det andra en herrgård.

Vi ska faktiskt också på bröllop i helgen!! Min väninna Frederikke gifter sig med sin fästman.

Over n out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *