• Min vardag

  Fredag

  Igår tränade vi ju. Sammy gick helt ok, inte vår bästa känsla men helt ok. Han blir lite lite långsammare i vänster bakben i piaffen så vi jobbar mycket på att få det kvickare. Sedan tittade vi även på att lägga mer press i passagen, Bjarne tyckte jag skulle göra fler tempoväxlingar i passagen. Piff och puffen blir dock lättare och lättare för honom.

  Fons tittade vi lite på serierna och ettorna. Jag behöver förbättra de enstaka byten, de ska vara ännu mer i uppförsbacke. Så vi gjorde en del serpentin bågar med galoppombyte på medellinjen. Sedan tittade vi lite på piaff och passagen. Gick fint, det är lätt för honom.

  Nästa start för dom två blir i lilla Edet den 20 juli där ska Sammy gå intermidiare 2 och Fons gå lilla rundan.

  Jag och Clara the lillsyrra

  Visade sedan en träningshäst och hade lektioner. Gick också fint.

  Over n out!

 • Min vardag

  Träning

  Hej mina små honungshjärtan!

  Mår ni fint?

  Det gör jag. I dag ska vi träna för Bjarne. Det behövs! Sammy ska titta på piaffen, det är det som är svårast för oss (i och för sig verkar det vara det som är svårast för alla –> för det är jävligt svårt). Fons ska också träna.

  Clara the lillsyrra tycker bloggen handlar för mycket om mina möbler. Men som Maja sa en gång så har jag en grej för möbler, klänningar och hästar. (Älskar klänningar också, herr pojkvän har dock sagt att jag INTE får köpa fler förräns jag har gjort mig av med minst en. Och det kan jag ju inte. Det är ju mina älsklingar.) I alla fall låt oss kika på ett möbel jag hatar.

  Mitt gamla sängbord! Försöker sälja det på nätet för 50 spänn men serri bara kom och ta skiten. Ingen annan vill äga skiten för den står här fortfarande. Men snart kör jag den till de eviga gräsmarker för möbler det vill säga: tippen.

  Över n out!

 • Listor,  Min vardag

  Mindblown

  Saker jag nyligen lärt mig:

  • Tydligen heter det vlogg och inte V-logg som jag trott hela mitt liv (eller snarare så länge fenomenet har existerat), är ändå så gammal att jag minns tiden när vloggar inte existerade. Maja tyckte jag var mycket pinsam och gammal som sa V-logg (typ den här blicken man gav sina föräldrar när dom int3 visste vad Instagram var).
  • Det vita i fågelbajs är kiss. (Källa: Clara the lillsyrra) (Maja fick bajs på armen därav ämnet)
  • En räkas hjärta sitter i huvudet. Är hjärnan då hjärtat? Ska dom då följa hjärnan eller hjärtat?
  • Stå inte utanför Sammys box när dörren inte är ordentligt stängd.

  Känsliga läsare varnas!!

  Ser ni?? (Vill tillägga: ingen selfie, Clara the lillsyrra tog bilden) (copyrights, all rights reserved osv)

  Ha en fin dag bloggisar!

 • Min vardag

  “Inspirerande catchy överskrift”

  Hej bloggisar!

  I går kväll var vi ute och käka med mamma. Mycket trevligt! Vi firade bland annat hennes grand Prix placering i helgen! Hösten kommer att innebära en del förändringar som jag kan berätta om vid ett annat tillfälle.

  Så jävla grymt!

  Annars går livet lite på sparlåga denna veckan. Ska måla fler möbler ikväll. Fons fick filat sina tänder igår och det såg fint ut. Skönt att ha det gjort. Han är anmäld till Lilla Edet var han ska gå diamantcupen som går i MA1x2 och Prix st Georg. Sammy ska också hänga med dit och gå intermidiare 2×3. Det är super fina tävlingar så det ska bli jättekul. Där är också käpphäst kür i Lilla Edet! Very very skojigt! Ska träna på min käpphäst!

  Från Lilla Edet förra året var Sammy fick sina första placeringar i mini grand Prix

  Hemma jobbar jag och Fons oss vidare mot mini grand Prix. Fons är väldigt duktig på piaff och passage, vi ska bara kunna sätta ettorna.

  Over n out!

 • Min vardag

  Första möblet

  Godmorgon!

  Mitt första möbel är numera färdigt!!

  Före
  Efter! (Ignorera den vita handsken i en hörnet…)

  Ikväll ska jag börja med nästa. Också en sekretär.

  Annars då? Jag har fått munsår :(( hatar det och det har blivit jättestort. Skrämmer fan barn just nu. Tur hästarna inte bryr sig!

  Maja och Stacey

  Maja kom igår! Hon sov hos mig och hjälpte mig med att måla. Yay!

  Fons ska få filat sina tänder i dag. Det behövs ju ibland. Han får ta det lite lugnt denna veckan. Sammy vilade igår men ska ridas i dag och som vanligt resten av veckan.

  Sedan har Jag lovat mig själv att ta tag i en skolgrej jag är efter i denna veckan också. Missade ett seminarie och ska lämna in en uppgift.

  Btw, så är jag SÅ glad för att jag bestämde mig för att börja plugga. Första terminen var lite seg och ganska basic. Kändes onödigt att gå på universitetet för att lära sig detta. Men andra terminen var jätteskoj och spännande och jag tror tredje och fjärde blir ännu bättre.

  Over n out!