• Tävling

  Vinst!

  Fonsis och jag debuterade MA:1 i dag! Jag morgonred lite imorse innan jag flätade och sånt. Gick fin fint. Fons är väldigt enkel och okomplicerad. När jag hade flätat och var färdig så kom mamma med lastbilen och hämtade oss (Fons står typ 10 minutter från var vi har våra hästar).

  Jag hade beslutat att jag ville rida i mim rosa kavaj och använde tiden i lastbilen på att sy dit några fler knappar. OBS varnar i förväg för en selfie tagit underifrån (Kan riskera att skrämma någon med osminkad selfie tagit underifrån) men titta på knapparna som jag så mödosamt sydde på (fick i och för sig G i syslöjd i högstadiet men det var snällt).

  Fons gick i alla fall super fint på framridningen. Mamma hjälpte mig (hade inte klarat mig utan henne!! ❤). Jag blev lite passiv i piruetterna det kan vi göra mycket bättre och jag måste börja lite tidigare i serien för han byter så stort att han precis får plats att göra det på diagonalen. Men annars var det fint! 69,3% och 70% av två domare! Red först så vi ledde från början till slut.

  Prisutdelning! (Extra roligt att Mathilda Månssons mamma har fött upp både häst och ryttare!) Mathilda står till höger på bilden.
  Vackraste jag sett! Sporremmar från Globus Sport!
 • Hästar till salu

  Till salu

  Otroligt samarbetsvillig, välriden och snäll valack. Elvis är född 2010 efter: Veimaras. Tävlad upp till LA dressyr med placeringar. Utbildat till MSV C och bytena är påbörjade. Fokus har mest varit på dressyr då nuvarande ägare mest intresserad i det men hoppar även mycket trevligt och tycker det är skoj. Hoppar banor på 90-1 m.

  film

  film2

  Pris: 100 000 kr

  (Copyright och 📸 Tess Buch)

  Seriöst intresserade kan höra av sig till mig på 0768581052 (svarar jag inte så skicka ett SMS så ringer jag upp) eller mail Amalie.hebsgaard@hotmail.com

 • Tävling

  Willands

  Godmorgon bloggen!

  Valborg i dag! Blir dock inte så mycket firande för mig. Hade egentligen sagt att jag inte ville tävla på Valborg men nu blev det så i alla fall. Jag ska rida en MA1 på Fons.

  Fons när vi debuterade MB

  Det blir i alla fall roligt. Målet är att rida över 62% så vi är kvalade till nationellt. Sedan finns det lite fler tävlingar att välja på. Man måste kvala i regional MA med tre domare och oftast finns det flest MA klasser med en. Så det blir en runda till Willands och rida det.

  Clara och Anton var tvåa i går på 69% endast 0.045% typ ett halvt poäng på tre domare!! Maja och Extrem tog två vinster i helgen! Så duktiga! (Speciellt Maja, Extrem är verkligen inte världens lättaste att rida.)

  Så länge en av “mina” ponnyer vinner så spelar det mindre roll vilken 😁

  “A successful competition for me is always going out there and putting 100 percent into whatever I’m doing. It’s not always about winning. People, I think mistakes that it’s just winning. Sometimes it could be, but for me, it’s hitting the best sets I can, gaining confidence and having a good time and having fun.”

  – Simone Biles

 • Tävling

  Dagens tävling!

  Tävling i Södra Sallerup i dag! Jag skulle ha startat tre hästar men av olika anledningar föll de två ifrån. Kvar var Emmas Lamour (efter Lignh) i LB1 och LA1.

  Lillen gick 70,8% i LB i en ganska felfri ritt. Lite mindre saker. Blev lite öppen i ena fattningen. Vi blev tvåa i alla fall. I LA1 gick det också fint men tyvärr slarvade jag lite i ena förvända och då bytte Lillen. Det blev ändå till en vinst på 67,5%. 🎉🎈🎊🏆 så kul! Hästägarna var super nöjda och hästen var nöjd!

  Lillen och jag precis efter vi kom ut från banan i första starten. Lillen är sjukt nöjd!

  Hittade det här på toaletten på tävlingsplatsen (södra sallerup)

  Så fint och trevligt! Det krävs inte så mycket för att skapa fin stämning!

  I går och i dag hade vi besök av Peters pappa och hans fru och hennes barnbarn Thea. Thea fick lov att prova och rida och tyckte det var sååå roligt!

  Over n out!

 • Hästar till salu

  Till salu

  Stasia är en 18 årig ponny som ska säljas. Har gått FEI och fick under förra året ett jättefint föl efter Very Fair. Super trevlig och snäll i all hantering.

  Perfekt som läromästare. Kontakta mig på Amalie.hebsgaard@hotmail.com vid intresse.