• Hästar till salu

  Till salu

  Otroligt samarbetsvillig, välriden och snäll valack. Elvis är född 2010 efter: Veimaras. Tävlad upp till LA dressyr med placeringar. Utbildat till MSV C och bytena är påbörjade. Fokus har mest varit på dressyr då nuvarande ägare mest intresserad i det men hoppar även mycket trevligt och tycker det är skoj. Hoppar banor på 90-1 m.

  film

  film2

  Pris: 100 000 kr

  (Copyright och 📸 Tess Buch)

  Seriöst intresserade kan höra av sig till mig på 0768581052 (svarar jag inte så skicka ett SMS så ringer jag upp) eller mail Amalie.hebsgaard@hotmail.com

 • Hästar till salu

  Till salu

  Stasia är en 18 årig ponny som ska säljas. Har gått FEI och fick under förra året ett jättefint föl efter Very Fair. Super trevlig och snäll i all hantering.

  Perfekt som läromästare. Kontakta mig på Amalie.hebsgaard@hotmail.com vid intresse.

 • Hästar till salu

  En superstjärna till salu!

  Nya träningshästen är Butterfly (Berta) efter Hermes – Prestige VDL, helsyster med Bellman som har gått unghäst VM som 5 och 6 åring. Bellman var 10 i finalen som 5 åring. Jag har också haft Bellman i träning och red till och med Intermidiare 1 innan han blev såld till Felicia som nu rider i Juniorlandslaget på honom. Ett annat syskon är välkända Bravour som var högt placerad i Breeders-finalen som 4 åring (med stora lovord av Charlotte Dujardin som var testryttare), han var också uttagen till unghäst VM förra året.

  Till vänster Berta (5 år) och till höger har vi Bruno (efter: Van Vivalde u: Bellona, samma mamma som Berta). Båda hästarnan är uppfödda av Yddinge farm.

  I alla fall Berta, 5 år, fick ett jättefint föl förra året efter Fürsten-Look (Fürstenball) och är bra med för sin ålder. Mycket energi och väldigt samarbetsvillig. Super gångarter! Kom och köp till dig själv eller sponsra mig med henne hehe 😀

  Här hittar ni ett litet smakprov på Berta Film 

   

 • Hästar till salu

  Clara är tillbaka på tävlingsbanan!

  Clara som inte har tävlat sedan November 2016 när hon och Extrem vann i Friends, är anmäld till sin comeback-tävling! Vem är det då som har lockat Clara till att tävla igen? Jo, Det är Bråtgärdets Quenikie! Anton som han kallas hos oss har vi till försäljning och Clara ville prova honom då hon tyckte han såg helt fantastisk ut på video. Därefter bestämde hon sig för att hon ville tävla. Sagt och gjort, de är anmälda till sin första tävling tillsammans nästa helg. Jag förstår verkligen att hon gillar honom, han är en storhäst i miniformat. Till salu! Pris: 375 000. Vill du rida internationellt eller ha en fantastisk snäll läromästare så kom och köp!

  Clara i början av hennes tävlingskarriär <3

 • Hästar till salu,  Min vardag

  “Lägg till inspirerande, catchy överskrift”

  Godmorgon bloggen!

  Ännu en fantastisk dag framför oss! Idag är det sista dagen på första månaden i 2018 (även känd som trettioförste januari).

  Idag är planen att läsa i kapp på Microeconomics. Mitt nyårsmål var (ÄR) att sluta skjuta upp pluggrelaterade saker speciellt eftersom jag jobbar väldigt mycket så skippar jag en del föreläsningar. Lättare sagt än gjort. Speciellt när man kommer hem och råkar sätta sig i soffan och arslet slår rötter i soffan.. Herr Pojkvän brukar säga “Vissa jobbar bäst under press och andra jobbar bara under press”.

  I alla fall jag har en dansk kollega som säljer en jättefin 9 åring efter Electric – Michellino (danskfödd). Ger en super fin ridkänsla – efter i utbildningen. Kostar 150 000 danska kr. Kontakta mig på amalie.hebsgaard@hotmail.com så vidarbefordra jag kontakten.