• Tävling

  Lördagens start

  Hej hej bloggen!

  Förlåt för dålig uppdatering. Håller på att drunkna i skolarbete.

  I alla fall! Lördagens start.

  Så här taggad var Sammy innan start.

  Jag morgonred inte då han var så fin dagen innan och lösgjord direkt. På framridningen kändes han fin och med mig. Han gick fint på banan men den ena piaffen blev lite svag och han var inte riktigt så lösgjord som han kan vara. Jag tror jag ska morgonrida i stället och så rida fram lite kortare tid. Han gick 64,7 i alla fall och det är ändå ett helt ok resultat i dom klasserna.

  Fick användning av mina syskills igen!

  Dagens plan är skola och sedan Bjarne träning! YAY. Nu börjar vi ladda mot SM. Jag ska fixa en kür också. Sedan ska jag överleva alla våra tentor. Känner att jag har ett berg av skolarbete framför mig och det är så stort att jag inte kan se toppen. Det är verkligen skönt att jag är klar veckan innan SM så jag kan lägga all min fokus på det. Kommer ni ihåg vårt Excel projekt? Igår var det full panik då allt var fel men nu har vi fått ordning på det och jag börjar nästan njuta lite av det. Gillar det helt plötsligt ger mening och Excel arket rättar sig av sig själv.

  Over n out!

 • Tävling

  Just nu

  Partaj!

  Går igenom dagens start imorgon. <3

 • Tävling

  Upp som en sol

  Först ut var mamma och Brian. De skulle debutera grand Prix kür. Det var väldigt nervöst då mamma inte var helt klar med sitt kürprogram. Där är några obligatoriska rörelser och sedan får man extra poäng om man lägger det på några svårare linjer (och klarar det såklart). Hon rider bland annat till musiken från Life of Brian. Den här hängt med Brian sedan vår YR tid ihop. Jag och Brian har bland annat ridit EM och vunnit internationella tävlingar tillsammans.

  I alla fall! Det gick jättebra! Någon mindre miss men annars var dom duktiga. Fick faktiskt en liten tår i ögat efteråt då jag var ganska nervös.

  Sedan var det dags för mig och Fons. Och jag gjorde tyvärr en dålig runda. Vi skulle debutera intermidiare 1 kür. Jag har inte hunnit bli klar med musiken så han fick låna Sammys gamla musik.

  Först glömde jag vilken gångart jag skulle göra inredningen i. Sedan red jag fel i skritten. Sedan missade jag en serie och försökte göra om den till allra sist och musiken stannade innan jag var klar. Positivt: piruetterna var jättefina 7 och 8 på dom. Jag var SÅ arg på mig själv. Fons hade förtjänat en bra runda och så ska jag klabba till det så. Det är också väldigt olikt mig att göra såna missar. Brukar vara väldigt duktig på att hålla huvudet kallt. Det värsta med att det går dåligt är att jag är besviken väldigt länge. Jag är verkligen en super dålig förlorare. Allra helst vill jag tävla direkt för att få en bra runda i ryggen.

  Jaja nu är det som det är! Fons åkte hem med Lotta och jag åkte med vår kompis Sörensen som kom från Danmark så hon kunde släppa av mig på vägen hem. Jag och herr pojkvän bor i Malmö. När jag kom hem och jag och Herr Pojkvän pussas färdigt (Vi har bara varit tillsammans i tre år – då pussas man fortfarande) så fick jag direkt order om att duscha och tvätta bort mitt nederlag. Set är tufft för Herr Pojkvän också när jag inte är nöjd med min start (han ska stå ut med mitt humör)..

  Nästa helg är det Björbäck som gäller. Sammy ska rida intermidiare 2. Det ser jag framemot. Fan vad bra jag ska rida då!!

  Superstjärnan och Sammy i Lidköping (HAHAHA)

  Imorgon ska vi presentera vårt projekt och sedan starta på nästa. Det är verkligen fullt upp i skolan nu också de sista veckorna.

  “Sometimes by losing a battle you find a new way to win a war”

  Donald Trump

 • Tävling

  Kürdebut

  Godmorgon bloggen!

  I dag ska Fons debutera i kür. Han har fått låna Sammys Disney musik. Kl 12 har vi deadline på vårt Skånetrafiken projekt.

  Igår använde vi resten av dagen på att promenera med Fons och umgås med våra Skåne kompisar.

  Vi hoppas på en placering igen i dag. Längtar hem nu efter Herr Pojkvän och Prinsesskatten!

  Over n out!

 • Tävling

  Fjärdeplats <3

  Fina Fons gjorde en jättefin runda.

  Tyvärr klantade jag till det i den ena serien men annars var det nog så bra som vi kan göra det just nu.

  Från när vi red på banan igår. Tror att ni kan se videon om ni trycker på den.

  Vi fick i alla fall ihop 67,5 och blev delad fyra tillsammans med våra polare Eva Fahlbrink och Dexter!

  Gissa vem som är jag? 😂