• Min vardag

  Ny häst i stallet

  Igår kom en ny häst till vårt stall. Några av er har säkert koll på att mamma har köpt gård i Ängelholm. Där har hon våra unghästar Fürstin, Dalencia och Gerda och så klart sina egna två hästar.

  Gerda

  Nu har en ny stjärna fått flytta in. Dantino Welt PWR som samägs med hans uppfödare Pernilla Svensson.

  Han är en tre års hingst efter Dante Weltino med samma mamma som godkända avelshingsten och breeders Trophy vinnaren Dragon Welt.

  Han är så fruktansvärt vacker!! Jag tror det är den vackraste hästen jag har haft!

  Tanken är att vi ska sätta igång honom och sedan satsa på championaten till nästa år. Vi har inte ridit honom än utan tog honom på video. I dag tänkte vi börja longera. Viktigt att inte stressa med dom.

  Over n out!

 • Min vardag

  Ett spännande telefonsamtal

  Hej mina små bloggisar!

  Igår kväll tävlade jag och Berta i 5 års final programmet. Hon var så duktig! Tyvärr missade vi ett enkelt byte och hon var lite trött inne på banan.

  Det var Elvas första tävling!! Det tyckte hon var jätteroligt!

  Igår fick jag även ett mycket spännande telefonsamtal!! Ett jag har väntat på. Får berätta lite mer när vi närmar oss, just nu ska jag berätta för mina närmaste och smälta det hela lite själv. Så glad just nu! Men det ska också bli lite läskigt då det innebär en del förändringar.

  I dag ska jag till skolan och sedan åker jag till stallet.

  Over n out!

  Fonsis <3 Photo cred: Cissi Marberg
 • Min vardag

  Veckans planering

  Hej Bloggisar,

  Jag har haft en lugn avslappnad helg. I lördags köpte jag plantor och nya krukor. Vill hemskt gärna vara en person som har växter och blommor hemma men än så länge slår jag ihjäl det mesta. Nu har jag beväpnat mig med en app som påminner mig om att vattna dom, krukor som passar plantan och rätt sorts jord till dom (hoppas jag i alla fall). Så nu ska dom jävlarna leva.

  Igår köpte vi målarfärg och målade köket. Vi har velat måla sedan vi flyttade in men vi är så långsamma. Nu åkte vi ut och köpte första färgen vi såg. Nä inte riktigt men nästan.

  Vi kommer nog att måla det två gånger men vi är mycket glada och nöjda. Vi ska också måla i hallen och i sovrummet. Från början hade vi tänkt tapetsera men det verkar jobbigt och besvärligt så vi målar nog bara över skiten.

  Veckans planering ser ut så här:

  Måndag: Handla foder, undervisa. Försök förstå statistiken

  Tisdag: tävling med Berta. Skola. Försök förstå statistiken.

  Onsdag: juridik. Undervisa. Förhoppningsvis ha fattat statistiken.

  Torsdag: juridik. Bli Einstein i statistik.

  Fredag: lunch med Johanne. Köpa glasögon. Försök förstå nästa statistik kapitel.

  Lördag: gå på Peters systerdotters1 års kalas!!

  Söndag: Gråt över statistiken. Ha söndagsångest.

  #inspiration

  Taggade på ny vecka!

  Over n out!

 • Min vardag

  VM I dressyr

  Hej mina små bloggisar!

  Har ni tittat på VM? Här är det

  VM I dressyr 1 – 0 plugga

  Älskar Isabella Werths häst Bella Rose även Sönkes Cosmo är en stor favorit. Cosmo gick YR EM när jag och Brian ingick i det svenska YR landslaget. Svenskarna har ju varit så sjukt duktiga!! Tre i topp 10 måste vara rekord??

  Igår var jag och Herr Fästman och käka middag hos min pappa. Mycket trevligt! På tisdag ska jag och Berta tävla. Vi var ute och rejsa på galoppbanan i går. Så kul!

  Saknar <3
 • Min vardag

  Äventyr och vad som hänt sedan sist

  Hej Bloggisar,

  Det var ett tag sedan, har ni saknat mig?

  Vad har hänt sedan sist?

  • Jag har skaffat mig en skin-routine. Tydligen är detta helt normalt och alla andra tjejer i min ålder har det?! Har blivit med Cleanser, toner, serum och moisturizer. Fick googla järnet innan jag fattade vad jag skulle köpa. Det är ju svårare än att köpa häst! Dyrt var det också!
  • Berta har debuterat LA:3 med vinst på över 70% jäkla stjärna! Så fin! Till salu
  • Fons har kvalat till Dressyrringens intermidiare 1 kür final i Oktober. Måste måste måste göra ett nytt program då det han har är för enkelt och tråkigt (domarna skriver med stora bokstäver GÄSP, längst ner i protokollet) (skoja, men dom vill det).
  • Jag har varit på två dagars äventyr. Det var så roligt, coolt och häftigt. Ni får dock vänta med att höra mer om det. Kanske i nästa vecka. (Sorry mina bloggisar men är ju livrädd för jinxen som ni kanske vet).
  • Skolan har börjat. Vi läser statistik. Eller kinesiska som det också skulle kunna vara, fattar noll.

  Clara the lillsyrra har tjatat om att jag måste blogga igen, Clara this one for you <3

  Annars då? Det känns fortfarande lite konstigt att Sammy är såld. Speciellt när vi var i Lidköping och tävla (vilket för övrigt inte gick så bra).

  Jag har läst munken som sålde sin Ferrari och skaffat mig en drömbok. Läs den! Den är bra.

  Berta <3
  Enda bilden från mitt äventyr. Därför vi kör Volvo. Tagit på flygplatsen

  Over n out!