• Min vardag

  Fredag

  Bjarne träningen igår gick fint. Inte vår bästa dag men vi fick tittat på delarna ur U25 Grand Prix.

  Vi tittade också på piruetterna, serierna och piff och puff.

  Jag fick pluggat lite på tentan och på kvällen hade vi middag hos min mamma tillsammans med min morfar.

  I dag ska jag plugga, rida, undervisa och sedan ska jag hämta några grejer jag har köpt på Facebook. När min tentor är över ska vi börja måla i köket. Enda problemet är att vi inte kan komma överens om vilken färg. Jag tycker vi ska tapetsera om med ljus romantisk tapet med typ blommor eller något och Herr Pojkvän tycker vi ska måla det vitt.. Vi får se hur det blir.

  Ikväll ska jag på partaj. Over n out!

 • Min vardag

  Torsdag

  I dag är det Bjarne träning i stället för tidigare i veckan (var jag fick stanna på universitetet till kl 22). Yay! Det börjar dra ihop sig till SM. Vi ska titta lite på piff och puff delarna från U25 Grand Prix. Det blir debut i den klassen på SM.

  Sedan är det middag hos min mamma i Trelleborg tillsammans med min morfar. Han bor i vanliga fall i Columbia så det ska bli jättekul att träffa honom. Hoppas att vi till hösten kanske kan åka och hälsa på där.

  Vi fick hemtentan i digitalisering igår så jag håller också på med den på morgonen. Tror den blir riktigt bra.

  Titta här vad jag har fått *emoji med hjärtögon* (från Reinteriör). Just nu står den i mammas hus. Jag och herr pojkvän är duktiga på att köpa nya möbler men mindre duktiga på att göra sig av med de gamla… Så vi ska först sortera lite här innan den får plats i vår lägenhet.

  TeamAP <3
 • Min vardag

  Gårdagen

  Gårdagen blev inte riktigt som tänkt.. Jag hade planerat att lämna skolan vid 14 och då skulle vi vara klara. I stället lämnade jag skolan kl 22. Vårt balance sheet vägrade att balansera och till sist stängde halva klassen in sig i ett grupprum och hjälpte varandra.

  Jag är ändå nöjd över vårt projekt och även över min egen insats (om man nu får säga det). Det kan nästan ge mig samma tillfredställelse som när jag är riktigt nöjd över min insats på tävlingsbanan.

  Sett på ekonomihögskolans toalett. Faith in humanity restored.

  I dag ska jag till stallet och rida massa. Jag ska också till skolan och vi får en hemtenta i dag som ska lämnas om en vecka. Några veckor till och sedan är vi klara för den här terminen! Och då har jag även överlevt ett första år på universitetet.

  Over n out!

 • Min vardag

  Allt som kan missförstås ska missförstås

  På väg i bilen till Björbäck igår med Maja.

  Vi kör förbi avfarten med namnet på den staden min första pojkvän bodde i (by är nog närmre sanningen). Jag berättar det för Maja och vi kommer in på när jag träffade min andra pojkvän och Peter. Efter ett tag går vi vidare med att utseendet inte var allt osv osv.

  Jag: Det är lite som med en häst. Det räcker ju faktiskt inte att den är snygg på bild. Det är många andra saker som spelar in och som är viktigare.

  Maja: Precis, de ska faktiskt kunna göra rörelser också. (Syftar på hästarna)

  Jag: Mmhmm precis rörelserna är viktiga. (Syftar på killarna)

  Frågade Maja om jag fick lägga ut det på bloggen. Det fick jag inte. *Maja har egentligen ett annat namn*

 • Min vardag

  Dagen i bilder

  Jag och Sammy har varit och ridit på banorna i Björbäck. Känner mig lite galen som åker över en timme fredag kväll för att rida 30 minutter på tävlingsbanan och sedan åka hela vägen hem igen. Visst kunde vi ha stallat upp honom men det kostar skjortan. Maja var snäll att åka med mig.

  Men först jobbade jag lite. Filmade Berta.

  Sedan var jag i skolan.

  Sämst på “outfit” bilder. Kan inte hålla tyst. Pratar med största sannolikhet om mig själv.
  Wauw such Eyecandy
  Squad goals

  Sedan red jag på banan. Gulliga Maja hängde med och hjälpte mig.

  Maja fick låna PinkDream hatten!

  Sammy var verkligen super fin! Tack för hjälpen Maja <3

  Imorgon ska jag på partaj efter tävling. YAY

  Over n out!