• Uncategorized

  Right now

  Vi har presenterat vårt Skånetrafiken arbete och vi kickade ass!! Rapporten skulle lämnas in i går så jag har suttit med den mellan starterna och satt till sent på lördagen för att bli färdig med det sista. Men fan va bra den blev!

  Jag vet inte om jag har berättat men vi var egentligen en grupp på 5 och två bestämde sig för att lämna gruppen en vecka innan deadline. Så det kändes extra bra att vi var grymma!

  Nu har jag även återhämtat mig från igår. Presentationerna ger mig nästan samma sak som en tävling (publik, den mentala förberedelsen och ett adrenalinkick).

  Nu har vi handlat mat och ska grilla och vina med några kompisar

 • Uncategorized

  Tisdag

  Igår var jag hemma halv tio.. usch hatar verkligen att lägga mig så sent! Prioriterar min sömn väldigt högt och är super noga med att få sovit tillräckligt mycket. Så lite seg i dag.

  Hade träningar, möte med min grupp om vårt Skånetrafiken projekt, visade häst och red.

  Har skrivit på vårt Skånetrafiken projekt nu på morgonen om hur Skånetrafiken kan få fler att ta buss/tåg och hur man optimerar kostnaderna. Det blir så jävla bra att Skånetrafiken borde anställa oss.

  I dag ska vi träna för Kerstin (YAY). Var ett tag sedan sist. Har helt enkelt inte haft tid att köra iväg.

  Det blir Sammy som får hänga med ❤ nästa tävling blir Björbäck nästa helg.

  Efter vi är klara med alla våra tusen hästar så ska vi pyssla lite med küren till helgen.

  På torsdag ska Fons debutera intermidiare 1 och sockan ska debutera LB:1 (kontraster <3 )

  Sockan som ska tävlingsdebutera på torsdag 🌟📸 Maude C Pedersen (C)
 • Uncategorized

  Outsourcing

  Dagen har gått i ett. Vi har fått fler hästar i träning och även tagit över manegementet på några – så vi har att göra! Vi har också haft Bjarne-träning. Vi jobbade en del med piruetterna. Jag ska vara noggrannare med att Sammy inte får trampa ut utan vänder runt sitt inner bakben. Sedan tittade vi lite på piaffen och passagen. Passagen var riktigt fin i dag. Planen är att han ska jogga i morgon sedan är det tävling fredag-söndag.

  Jag har haft mycket att göra och känner mig lite efter och otillräcklig. Tänker att jag ska använda en del av tiden i Lidköping på att komma ikapp med plugget. Jag har också tur som har en sambo som tar på sig en del av markservicen hemma med att tvätta och handla osv när jag har mycket att göra. Ett långsiktigt mål är att kunna outsourca det.

  Over n out

 • Uncategorized

  Mina första barnbarn

  Kommer ni ihåg att vår katt Prinsessan var borta i två veckor? En man från Söderkulla (över 4 km bort) hittade henne och ringde oss. Vi har haft henne inne nu ett par veckor och köpt en GPS till henne (som inte funkar så det var en bra investering). Nu tror vi hon är dräktig! Jag har läst på lite och man kan tydligen se om de är dräktiga på deras nipplar.

  Detta är precis när hon kom hem.

  Och detta är tio dagar efter hon kom hem? Visst måste hon vara dräktig? Ser sååå mycket framemot kattungar! Mina första barnbarn!! Mitt största mål i livet är att få barnbarnsbarn. Måste vara helt fantastiskt. Verkar inte omöjligt om jag får mina första barnbarn vid 24 års ålder 😉.

  Dagens planer blev lite ändrade då vi ska träna för Bjarne i dag! YAY! Det är lyx att han kan komma ut till oss, speciellt när jag har så mycket i skolan och får planera varenda minut känns det som. Jag har seminarie i organisation och ledarskap mellan 12-14 och rider Sammy när jag är tillbaka.

  “I’m thinking of a legacy that I can be proud of and wealth that my grandchildren can use to go to college. So world domination – in terms of providing for my family – is absolutely my goal. “

  – Nicki Minaj

 • Uncategorized

  Vecka 15

  I går var det verkligen en perfekt stalldag! Mamma åkte till Berlin lördag morgon då hon skulle springa Berlin halvmaraton (!!) så jag är själv fram till tisdag denna veckan. Hon klarade det!! Så stolt över henne! 21 km är väääldigt långt speciellt med tanke på att hon inte sprungit en mil innan.

   

  Igår red jag och Berta ut med Matilda och hennes häst Junior.

  Sedan hoppade jag och Sammy lite, det var rätt länge sedan vi hoppade och Sammy blev helt galen och sprang igenom hinderna haha.. Får väl ta någon hoppträning en dag. Han ska tävla i helgen och jag ser SÅÅ mycket framemot det. Det är så roligt att rida piff och puff klasserna! Vårt mål är ett SM kval (över 63%), börjar känna lite press då det inte är hur mycket tid kvar som helst och vi har redan bokat boende!

  Denna veckan är lite lugnare i skolan vilket känns skönt. Har lite att läsa igen. Ett seminarie i dag och ett på torsdag. Imorgon kommer veterinären ut och fixar tänderna på våra unghästar. Känns skönt att ha koll på hur det ser ut där inne även om det har känts bra vid ridning.

  Alla hästarna fick gå nakna ute igår och åh vad skönt dom tyckte det var!

  “Om din lycka beror på vad någon annan gör, så har du sannerligen ett problem.”

  Richard Bach