• Uncategorized

  När man har sålt sin bästa vän

  Sammy är såld till USA därav har det varit lite tyst här. Känns så otroligt sorgligt även om jag vet att han får det bästa hemmet en häst kan få.

  Det känns som jag har sålt min bästa vän, i alla fall den fyrbenta. Vi har ändå haft honom i 5 år. Tagit oss från LA:1 som var vår första tävling tillsammans till grand prix. Jag hoppas att någon av mina småhästar kan fylla hans skor så småningom.

 • Uncategorized

  Falsterbo och kolik

  (Detta skulle egentligen har kommit upp förra veckan men det krånglade)

  Igår var vi på Falsterbo men vi hann tyvärr bara se sju åringarna då Dante fick kolik och vi fick köra upp till henne. Hon går på bete tillsammans med Gerda och Fürstin på min lillebrors gård.

  Som tur är var det inte allvarligt, hon fick drop och kramplösande och så var det inte mer med det. Veterinären trodde att hon druckit för lite vatten och ätit för mycket.

  Bland sju åringarna vann Jacob Nörby med Gunnarlundas häst San Droneur. Mycket välförtjänt. Jag tyckte nog ekipaget skulle ha vunnit större än procenten visade. En annan häst jag var väldigt förtjust i var Jeanna Högbergs Danaerays, så fina och nöjda dom såg ut.

  I dag ska jag och Herr Fästman (!!) till Fyn och besöka hans familj (läs visa ringen).

  Over n out!

 • Uncategorized

  När Herr Pojkvän inte längre är Herr pojkvän

  Riktig bra clickbait rubrik, eller hur? (Expressen eller liknande borde anställa mig på studs) Det är dock fortfarande sant.

  När detta skrivs har det gått nästan 24 timmar sedan Herr Pojkvän blev till Herr Fästman. (!!!!!!) Han friade i torsdags.

  Innan vi åkte in till stan (Malmö för er som missat att vi bor i Malmö).

  (#CoolRelaxedguy)
  Inlägget blir dock tidsinställt till i dag (lördag) Flera anledningar:

  • Jag ville hinna smälta det hela och hinna berätta för nära och kära.
  • Peters bästa kompis friar i dag och är livrädd att hans flickvän fattar innan han hinner göra det.

  Två, två anledningar haha!

  Om någon undrar hur jag ser ut när jag är helt jävla överlycklig så har ni svaret här.

  Så glad och lycklig och överraskad! Men så har jag också vetat sedan vår fjärde dejt att Herr Fästman (!!!) var den jag skulle gifta mig med.

  Over n out!

  Jag ska planera bröllop!

 • Uncategorized

  Partaj på en onsdag

  Hejsan!

  I går kväll var jag på partaj. Vi firade att vi hade överlevt första året på universitetet! Yay! Det var verkligen super skojigt.

  Min fina kompis Elina – här tog vi också vår första selfie tillsammans i höstas

  Jag fick Elina att ta en bild på mig som jag kan använda på LinkedIn. Får se vilken jag ska använda.

  Min klänning hade fått några fläckar sist jag använde den och var osäker på om den tål att tvättas i maskin så handtvättade den i trädgården med vanish. Funkar super!

  I dag har vi tränat för Bjarne. Det gick fint men inte fantastiskt. Har fått lite hemläxa nu i alla fall. Vi ska öva på skritten och på att få lite mer energi ner i piaffen. Stjärnan kämpade på i värmen <3

  Nu ska jag återgå till terminens sista tenta!

  Over n out!

 • Uncategorized

  Right now

  Vi har presenterat vårt Skånetrafiken arbete och vi kickade ass!! Rapporten skulle lämnas in i går så jag har suttit med den mellan starterna och satt till sent på lördagen för att bli färdig med det sista. Men fan va bra den blev!

  Jag vet inte om jag har berättat men vi var egentligen en grupp på 5 och två bestämde sig för att lämna gruppen en vecka innan deadline. Så det kändes extra bra att vi var grymma!

  Nu har jag även återhämtat mig från igår. Presentationerna ger mig nästan samma sak som en tävling (publik, den mentala förberedelsen och ett adrenalinkick).

  Nu har vi handlat mat och ska grilla och vina med några kompisar